Hei, Olen Niko Vittaniemi! Jos et vielä tunne minua, olen Suomen Suurimman WordPress / WooCommerce -aiheisen Facebook-ryhmän perustaja ja päätoimittaja täällä WP-oppaassa. Olen toiminut WordPressin ja WooCommercen parissa jo vuosikymmenen luoden kotisivuja, verkkokauppoja (n. 10 000 – 40 000/kk myynnillä) ja liidisivustoja (5000 – 20 000/kk myynnillä). Nykyään keskityn pääasiassa kahteen jälkimmäiseen.

Olen auttanut lukemattomia yrittäjiä ja verkkokauppiaita ensiaskelissa ja vähän pitemmälle niin meidän FB-ryhmässä kuin oman yritykseni kautta. Olen huomannut, että monella, jotka alkavat itse tekemään, tulee samankaltainen kokemus kuin itselläni aikoinaan tuli vastaan.

Katso tästä alta videolta lyhyt kuvaus verkkokkurssien tarkoituksesta:

Tilaa ilmoitus verkkokurssien ennakkomyynneistä, julkaisuista ja alennuksista

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Yleisimmät ongelmat, jotka tulevat vastaan varsinkin aloituksessa 

 • Ensin luodaan kotisivut tai verkkokauppa.
 • Ollaan tosi ylpeitä siitä, että se on valmistunut ja kerrotaan asiasta kaikille tutuille.
 • Kuukausia kuluu ja ihmetellään miksei kauppa käy.
 • Sen jälkeen huomaat, että kotisivusi / verkkokauppasi on hidas ja kuulet että se on Googlelle aikamoinen punainen vaate.
 • Huomaat, että valtaosa kuvista on liian suuria ja olet täyttänyt webhotellin tilan vääränkokoisilla kuvilla, jotka eivät taas sovellukaan esim. maksulliseen mainontaan, tai niitä ei hyväksytä Googlen listauksiin niin helposti kuin kilpailijan.
 • Sen jälkeen alat opiskelemaan nopeusoptimointia ja kuulet, että sitä ja tätä lisäosaa ei saa olla ja sitä tätä. Käytät sitten omaa aikaasi tämän asian opetteluun myöskin.
 • Sen jälkeen kuulet hakukoneoptimoinnista ja alat tekemään muutoksia mutta tässä vaiheessa se tarkoittaa, että joudut tekemään aika paljon muutoksia. Turhaudut…
 • Jossain vaiheessa jatkat opiskelua englanniksi, koska suomeksi ei aiheesta ole niin paljon tietoa. Jossain vaiheessa taas huomaat, että moni asia ei toimi suomeksi samalla tavalla kuten englanninkielisissä oppaissa kerrotaan. mm. linkkien hankinta ei olekaan niin helppoa tai Google ei ymmärrä suomenkielisiä taivutusmuotoja niin hyvin.. Tämä on totta.. Taas opettelet uudestaan hieman.
 • Sen jälkeen opiskelet maksettua mainontaa ja huomaat että tässäkin vaiheessa saattaa tulla haasteita vastaan (kuten ylempänä käytiinkin läpi niin Googlella ja muilla mainospaikoilla on tietyt kuvakoot mitä ne hyväksyy, joten asioita voi jouduttaa tekemällä ne suoraan ohjeistuksien mukaan).
 • Tämän jälkeen tai jopa ennen olet ottanut käyttöön uutiskirjeet mutta et oikein tiedä mitä sinne oikein laittaisi, joten käytännössä sinne kerätään ihmisiä ja kuukausikustannukset kyllä näistä kasvaa mutta nämä eivät käänny myynniksi.

Huh! Lyhkäisesti…

Digibisneksen kaikkien osien opettelu on todella aikaa vievää puuhaa ja opetteluun saa upotettua helposti paljon aikaa. Siksipä itse haluankin helpottaa sinua jakamalla omaa kokemustani ja tietotaitoa näiden asioiden suhteen. esim. hakukoneiden huomiointi jo sivuston tai verkkokaupan rakennuksen aikana ei tosiaankaan ole mitenkään ydinfysiikkaa, kun otat tietyt asiat huomioon heti alusta asti.

Yleensä esim. hakukoneoptimoinnin suurin ongelma ei olekaan siinä, ettei osattaisi asioista välttämättä kertoa mutta ajatellaan että Google on tosi viisas ja osaa yhdistää asioita. Mitä pidemmälle hakukoneoptimoinnissa pääset niin sitä enemmän huomaat, että se on samanlaista kuin opetat 2-3 -vuotiaalle eläimien nimiä lukiessasi kirjaa.. Toistoa.. Toistoa ja toistoa.. (Tästä vielä enemmän itse verkkokursseilla! 😀)

Kenelle nämä verkkokurssit on suunnattu? Mitä oikeasti opit näillä verkkokursseilla?

Käytännössä koko verkkokurssien ajatus on siinä, että skipataan koko aloittelijataso ja tehdään sinusta keskitason osaaja samantien. Kurssilla käydään läpi sellaisia asioita joiden parissa aloittelijat kamppailevat pitkään. Tärkeintä tässä onkin se, ettet kompastu samaan asiaan kuin moni aloittelija.
Tarkoitus on opettaa sinut siihen pisteeseen, että osaat kehittää omaa verkkosivustoasi siihen saakka, että se tuottaa myyntiä ja liidejä sen verran että se kannattaa.

Kun nämä myyntiä edistävät osat on kunnossa voit jatkaa maksulliseen mainontaan paremmilla eväillä kuin moni muu tai voit myös halutessasi ottaa jonkun digitoimiston mukaan markkinoimaan kotisivuasi tai verkkokauppaasi.

Tältä näyttää esim. Google Analyticsin osalta tehokkaasti asetettu näkymä WooCommercen kanssa

Vältä aloittelijan virheitä myös mainonnassa

Tärkein tässä onkin se, ettet kompastu samaan asiaan kuten moni aloittelija tekee myöskin. Eli hankitaan joku aloittelijan paketti maksulliseen mainontaan digitoimistolta x hintaan 200€/kk. Kohta puolisen vuotta on kulunut ja olet maksanut mainonnasta ainakin 1200€.

Huomaat samalla kun joku asiakkaille omistautunut webkehittäjä pomppaa kyselemään kuulumisia, että sinulla ei ole minkäänlaista analytiikkaa myynnistä missään. Et siis tiedä tuleeko maksavia asiakkaita Googlesta, Facebookista, Instagramista, toisilta sivuila, Googlen hakutuloksista, Bingin hakutuloksista vai mistä..

Pahimmassa tapauksessa koko systeemi on rakennettu niin, että vain kyseisellä digitoimistolla on pääsy kyseisiin raportteihin, mutta sinulle tai muille näitä tietoja ei voi siirtää.

Surullista mutta totta.. Näitäkin on jonkin verran. Sen takia haluankin opastaa sinusta suoraan valveutuneen kotisivun tai verkkokaupan omistajan, joka osaa itse myös tarkastella analytiikkaa ja katsoa, mikä on järkevää. Tarkistaa mikä tuo myyntiä ja mikä ei.

Kannattaa aina testata, mikä kanava toimii ja voi olla, että myyntisi nojaa paljon esim. sesonkeihin. Tämän saat tietää vasta, kun olet tehnyt bisnestä aktiivisesti pari vuotta, mutta on tärkeä osata tunnistaa, mikä tuo sitä myyntiä ja mikä ei. Näin saat säästettyä todella paljon omaa aikaasi ja ihan riihikuivaa käteistä, kun voit keskittyä olennaiseen.

Kuinka tässä sitten oikaistaan ja skipataan se aloittelijataso?

Minä opastan sinulle vaihe-vaiheelta, kuinka tehdään tarkoituksenmukaisia kotisivuja, liidisivustoja ja verkkokauppoja. Käytännössä jokaisella sivustolla tulisi mielestäni olla joku tarkoitus. Siksipä näillä verkkokursseilla keskitytään tiettyihin tarpeisiin.

Samalla luomme sinulle sivuston, joka käyttää uusinta tekniikkaa WordPress maailmassa eli lohkoteemaa. Saat tässä siis samalla skipattua myös ongelmia jotka tulevat käytännössä jokaiselle WordPress- ja WooCommerce-sivuston omistajalle vastaan tässä parin vuoden sisään.

Tässä lyhkäinen infopaketti lohkoteemoista, joita käytämme verkkokursseilla

Lohkoteema on käytännössä seuraava vaihe WordPressin muutoksessa helppokäyttöisemmäksi kaikille käyttää. Lohkoteemaa käyttämällä voit suunnitella ja toteuttaa sivuston kuin sivuston käyttäen WordPressin lohkoja. Tämä tarkoittaa samalla myös hyvää nopeutta sivustoille! Siis todella hyvää nopeutta!

Vaihto on ajankohtainen jokaiselle nykyisellekkin WordPress ja WooCommerce sivustolle seuraavien vuosien sisään

Mietinkin näitä kursseja suunnitellessa, opastanko tekemään sivustoja ja verkkokauppoja jotka todennäköisesti ovat vanhentuneet parin vuoden sisään vai pompataanko suoraan uusimman tyyppiseen tapaan tehdä sivustoja.

Valitsin jälkimmäisen, koska näistä tiedoista on hyötyä pitkälle tulevaisuuteen, sillä lohkot ovat tulleet jäädäkseen. Ja onhan se mukava muokata sivustoja ns. kunnolla ilman hirveää määrää lisäosia hoitamassa perusjuttuja!

Haluatko jo pompata kurssitarjonnan pariin? Jos, näin on niin klikkaa tästä alta suoraan aiheeseen joka kiinnostaa sinua

Kurssi 1: WordPress kotisivu lohkoteemalla ja alueellisella kohdentamisella

Kurssi 2: WordPress ja WooCommerce verkkokauppa lohkoteemalla fyysisten tuotteiden myyntiin

Kurssi 3: WordPress sivusto liidimagneettina lohkoteemalla

Jos taas haluat tietää hieman lisää lohkoteemoista ja siitä miksi tämä asia on ajankohtainen?

Aikaisemmin ns. classic teemojen kanssa isojen sivupohjiin tehtävien muokkausten tekeminen vaati esim. PHP ja CSS-koodin osaamista. Hyödynnettiin myös jos jonkinlaisia lyhytkoodiviritelmiä, joka sai WordPressin hallinnan näyttämään todella oudolta. Jos olet jo tuttu WordPressin kanssa, niin saatoit tehdä kuten itse ja moni muu eli hankit Divin tai Elementorin. Käytit näitä hetken ja loit maailman hienoimpia sivustoja näillä työkaluilla.

Huomasit hetken päästä, että sivustot ovat hitaita ja tarvitset aina vaan lisää työkaluja jatkamaan näitä työkaluja esim. artikkelien tai tuotteiden esitysten rakentamiseen tai muihin edistyneempiin asioihin. Olin samassa jamassa.. Siitä pomppasinkin Kadenceen, joka myöskin on tällä hetkellä jäämässä jälkeen, koska se nojaa niin suuresti vanhempaan classic-teematapaan luoda sivustoja.

Tämä mukautin on käytännössä jäämässä pois lohkoteemojen myötä

Tältä näyttää uudempi editori lohkoteeman kanssa

Vaihto on ajankohtainen jokaiselle nykyisellekin WordPress- ja WooCommerce-sivustolle seuraavien vuosien sisään

Mietinkin, näitä kursseja suunnitellessa. Opastanko tekemään sivustoja ja verkkokauppoja mitkä todennäköisesti ovat vanhentuneet parin vuoden sisään vai pompataanko suoraan uusimman tyyppiseen tapaan tehdä sivustoja.

Valitsin jälkimmäisen koska näistä tiedoista on hyötyä pitkälle tulevaisuuteen koska lohkot ovat tulleet jäädäkseen ja onhan se mukava muokata sivustoja ns. kunnolla ilman hirveää määrää lisäosia tekemään perusjuttuja!

Mitä tarvitset verkkokurssia varten?

Ensimmäiseksi tarvitset

Tietokoneen ja käytännössä kliseisen mutta oikein hyvän termin ”Repun avointa mieltä ja rohkeutta”. Verkkokurssit toteutetaan pääasiassa videoina, joita voit käydä läpi halutessasi. Jokaisen kurssin pääsyoikeus säilyy 2024 loppuun asti.

Toiseksi tarvitset WordPress webhotellin mutta sekin asia on jo hyvin hoidossa Zonerin avulla!

Nämä kurssit ovat siitä erikoisia, pääset aloittamaan käytännössä ilmaiseksi samantien kun kurssi käynnistyy ja mikä parhainta, laadusta tinkimättä Zonerin avulla. Zoner on äänestetty WPWoofi ryhmän äänestyksissä neljättä vuotta peräkkäin suosituimmaksi webhotelli-palveluntarjoajaksi.

Olen tehnyt puolestasi Zonerin kanssa diilin, joka on voimassa vain kurssilaisille. Saat Zonerilta hankittua kurssin alkaessa WordPressiin optimoidun webhotellin käyttöön maksutta kolmeksi kuukaudeksi (Norm. 72€) todella hyvällä diilillä*.

WP.one Starter – Sisältää
✓ Verkkotunnus
✓ WordPress-asennus
✓ 10 sähköpostia (1 Gt/kpl)
✓ 2 CPU
✓ 10 Gt levytilaa
✓ 4 Gt muistia
✓ 10 PHP-workers
✓ 1 Gt tietokanta

Hox. WP.one sisältää myös WP Rocketin mikä on yksi kaikkein parhaimmista välimuistilisäosista (79$/vuosi). Voit lukea lisää WP.onen palvelusta täältä..

* Diili toimii seuraavasti:

Käytännössä saat WP.one Starterin maksutta kolmeksi kuukaudeksi (Lähetän ohjeet WP.one starterin hankintaan kurssin alkaessa). Kolmen ilmaisen kuukauden jälkeen WP.one Starter -tilauksesi jatkuu automaattisesti maksullisena hintaan 22€/kk. Mikäli et halua jatkaa tilausta, voit ilmoittaa Zonerille että haluat perua tilauksen. Laskutusjakso on 12kk eli saat laskun kerran vuodessa. Halutessasi voit vaihtaa 1kk laskutusjaksoon, jolloin hinta on 24€/kk, tämä onnistuu ottamalla yhteyttä Zonerin asiakaspalveluun.

Tilauksen yhteydessä saat maksutta myös yhden domainin tilauksen kuuluvana mutta jos et päätä jatkaa ilmaisjakson jälkeen, niin zoneri laskuttaa kuitenkin domainin rekisteröinnistä aiheutuneet kulut 24€/vuosi. Jos päätät jatkaa zonerin kanssa niin domainkulu sisällytetään jatkuvan kauden webhotellikustannuksiin.

Omistan jo oman domainin ja haluaisin käyttää sitä

Mitä jos minulla on jo domain ja haluaisin käyttää kyseistä diiliä ns. kehitysympäristönä ja rakentaa kotisivun, verkkokaupan tai liidisivuston rauhassa kuntoon ennenkuin teen päätöksiä webhotellista? Sekin onnistuu kyllä. Voit käyttää tätä diiliä hyödyksi niin että rakennat rauhassa valmiiksi.

Sen jälkeen voit siirtää domainin, sähköpostit ja muuta ja joko jatkat Zonerilla tai siirrät sivuston toisaalle ennekuin kolme kuukautta on täynnä. Voit olla yhteydessä Zonerin asiakaspalveluun asian johdosta ja he auttavat sinua asian kanssa kyllä eteenpäin.

Voinko julkaista ihka oikean sivuston omassa domainissa tämän kolmen kuukauden ilmaisjakson aikana?

Kyllä voit. Käytännössä tämä sovittu diili mahdollistaa sen että pääset äärettömän pienillä kustannuksilla rakentamaan ja julkaisemaan ihan oikean sivuston tämän kolmen kuukauden aikana.

Kerkeät hyvin tässä ajassa myös aloittaa myynnin ja parempien hakutulosten tavoittelemisen. Voit alkaa vastaanottaa ja lähettää sähköposteja ja tehdä ihan samaa mitä jokainen yrittäjä tekee päivittäin.

Mutta minulla on jo WordPress tai WooCommerce sivu toisaalla ja webhotelli toisaalta. Enkö voi käydä kurssia?

Itseasiassa ei haittaa! Voit joko tehdä niin että sovellat opetettuja oppeja omassa verkkokaupassasi / sivustolla suoraan tai mahdollisessa kehitysympäristössä mikä sinulta todennäköisesti löytyy (Valtaosalla palveluntarjoajista kehitysympäristö on mahdollista luoda).

Zoner on valikoitunut tähän koska tiedän kokemuksesta että esim. sivujen välimuistitus toimii hyvin ja palvelimissa on tarpeeksi puhtia palvelemaan myös isompaa liikennettä.

Voit myös tehdä niin että rakennat sivustosi tai verkkokauppasi valmiiksi ylempänä kuvatulla diilillä ulkoasuineen ja sisältöineen. Kun olet valmis niin voit siirtää ulkoasut, sisällön suhteellisen helposti myös toisaalle ennen kuin kolme kuukautta on täynnä.

Tietty on sinun kannalta kätevämpää, jos voit luoda tästä suoraan uuden sivuston tai verkkokaupan. Myös meidän WPWoofin FB ryhmästä saat varmasti apuja siirtoprosesseihin, jotka kyllä onnistuvat hoitaa tavalla tai toisella.

Käytän jo Elementoria, Kadencea, Diviä yms. Eikö kurssi sovellu minulle?

Ulkoasunmuokkauksen kohdalta kursseista ei ole niinkään sinulle hyötyä. Voit tietty soveltaa omaan toimintaasi kyseistä informaatiota. Käytännössä lohkoteemalla sivustojen luonti on todella lähellä Elementor PRO:ta ja sen mallikirjaston käyttämistä, että tunnet kyllä olosi kotoisammaksi suhteellisen nopeasti jos olet sitä aikaisemmin käyttänyt.

Kadencen osalta myös tuttua menoa lohkojen käytön osalta mutta sivupohjien osalta on käytännössä menty mielestäni paljon aika suuresti erilaiseen suuntaan. Oma henk.kohtainen näkemykseni on että miksei tätä ollut saatavilla jo kaksi vuotta sitten!

Hakukoneoptimointitapojen, lisäosien käyttöönoton ja konfiguroinnin ja ChatGPT:n osalta tulet taas hyötymään verkkokursseista oli sivunrakennustapa mikä tahansa. Esim. Hakukoneoptimoinnin osalta perusperiaatteet ja optimointitoimet ovat käytännössä aina samat.

Käytämme kursseilla hakukoneoptimoinnin kannalta Rank Mathia hyödyksi, joka on tosi hyvä näihin tarkoituksiin.

Kurssi 1: WordPress kotisivu lohkoteemalla ja alueellisella kohdentamisella

Kurssilla rakennetaan ihka oikea kotisivu uniikilla ulkoasulla minkä avulla opit luomaan kotisivun yritykselle kuin yritykselle. Itse veloittaisin tällaisesta sivustosta näillä optimointitoimilla alk. 4000€. Riippuen käytännössä optimoitavien sivujen määrästä. Keskitymme kyseisellä kurssilla erityisesti brändisi alueellisen hakukonenäkyvyyteen. Eli jos tavoitteesi on olla alueella x kaikkein kovemmilla tuloksilla googlessa aiheesta y. Niin tämä kurssi sopii juuri sinulle.

Hyödynnämme kyseisellä kurssilla suuresti ilmaista ChatGPT:tä, joka käytännössä valjastetaan virtuaaliseksi assistentiksi, joka pystyy tuottamaan sinua auttavaa sisältöä kotisivuille.

Yleisimmin vastaan tullut ongelma luodessa kotisivut onkin juurikin tekstisisältö mitä on hankala tuottaa vaikka yrittäjä itse myy kyllä henkilökohtaisesti tai puhelimessa vaikka housut jalasta hyvällä katteella. Siksipä valjastammekin ChatGPT:n käyttöösi saman tien niin pääsemme siitä suurimmasta ongelmasta eteenpäin kotisivujen tekoon.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssille voit pompata ihan pystymetsästä, vaikka et tietäisi vielä WordPressistä tai hakukoneoptimoinnista mitään. Kuin myös jos haluat verestää / kehittää omaa osaamistasi alueellisen hakukoneoptimoinnin kanssa on tämä kurssi tosi hyvä silloin.

Mitä opit kurssilla?

 • Luomaan houkuttelevan ulkoasun kotisivullesi.
 • Hyödyntämään jo olemassa olevia lohkomalleja ja tyylejä.
 • Luomaan omia lohkomalleja mitä voit käyttää tarpeen mukaan.
 • Luomaan alueellisen yrityksen kannalta olevat tärkeät sivut esim. etusivu, palvelut sivu, yhteystiedot ja tietty ota yhteyttä sivu tehdään lomakkeen kanssa.
 • Luomaan blogi ja pari artikkelia, jotta saat hyvän pohjan jakaa tietoa yrityksesi toiminnasta eri kanaviin.
 • Lisäämään sivustosi Google Search Consoleen.
 • Lisäämään sivuille kevyen analytiikan minkä avulla saat hyödyllistä tietoa vieralijoista.
 • Opit huomioimaan GDPR:n ja poistamaan tietoja tarvittaessa, jos asiakas näin pyytää.
 • Luomaan yrityksellesi Google My Business sivun ja tekemään kuvaukset ja hakukonenäkyvyyden kannalta olennaiset linkitykset.

Mitä lisäosia tarvitsen? Maksaako ne jotain?

Kyseisellä kurssilla keskitymme pääosin WordPressin ilmaisiin vaihtoehtoihin. Käytännössä lisäosien kohdalta suomen lait täyttävä GPDR lisäosa on pakollinen minkä kustannus on 59€/vuosi. Opastan sinua konfiguroimaan sen kuntoon myös samalla.

Näytän sinulle myös samalla, kuinka pitkälle käytännössä ilmaisilla lisäosilla pääsee ja missä vaiheessa kannattaa panostaa eri lisäosien PRO versioihin. Käytännössä osa asioista on vain järkevämpää ja helpompaa tehdä niin, että maksaa PRO:sta kuin alkaa käyttämään itse aikaa saman asian hoitamiseen. Kurssilla opetan sinut suunnittelemaan kustannustehokkaita ratkaisuja näiden suhteen.

Ilmoittaudu mukaan tarkoituksenmukaiselle verkkokurssille tänään! Ennakkomyynti käynnissä 5.10.2023 asti.

Hinta: Julkaisupäivän hinta: 180€ – Normaalisti 360€
Kurssin julkaisu pvm: 5.10.2023

360,00  + ALV 24%Lue lisää

Verkkokurssin tilanneet: 19

Kurssi 2: WordPress ja WooCommerce verkkokauppa lohkoteemalla fyysisten tuotteiden myyntiin

Kurssilla rakennetaan ihka oikea verkkokauppa nykyaikaisella lohkoteemalla. Itse veloittaisin tällaisesta sivustosta näillä optimointitoimilla alk. 9000€. Riippuen käytännössä optimoitavien tuotteiden ja osastojen määrästä. Tällä kurssilla aloitamme ns. hyvällä perustalla (siis sellaisella joka opitaan vain kokemuksen syvällä rintaäänellä), joka oikoo vastaan tulevia haasteita, joita käytännössä tulee jokaisella verkkokaupan pitäjällä vastaan jossain vaiheessa.

Kurssilla rakennamme sellaisen pohjan mikä sopii hyvin yli 300+ myyviin verkkokauppoihin. Kurssilla erityisesti keskitytään fyysisten tuotteiden myyntiin ja valmistajien resurssien hyödyntämiseen ja muokkaamiseen oman verkkokauppasi tyyliin.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssille voit pompata ihan pystymetsästä, vaikka et tietäisi vielä WooCommercesta tai hakukoneoptimoinnista mitään. Kuin myös jos haluat verestää / kehittää omaa osaamistasi verkkokaupan hakukoneoptimoinnin kanssa on tämä kurssi tosi hyvä silloin.

On kuitenkin tärkeä huomioida, että tämä kurssi keskittyy suuresti valmiin materiaalin muokkaamiseen omaan kauppaasi sopivaksi. Joten jos myyt tuotteita, joilla ei ole ollenkaan valmistajia, josta voit ammentaa kuva ja tekstimateriaalia niin et välttämättä saa kaikkea irti kurssista.

Toki voit napata infoa kuinka luodaan hyviä tuotetietoja ja kuvia jälleenmyyjien käytettäväksi myöskin mutta tämä kurssi ei keskity niinkään siihen osa-alueeseen.

Mitä opit kyseisellä kurssilla?

 • Luomaan toimivan ja omaan tyyliisi sopivan verkkokaupan.
 • Opit tuomaan ja viemään tuotteita massana sisään ja ulos verkkokaupasta
 • Asettamaan verot tuotteille ja helpon tavan toimittaa ALV-raportit kirjanpitäjälle.
 • Luomaan tuotteita joka mahdollistaa erikoisen hyvät lähtökohdat hakukonenäkyvyyteen.
 • Luomaan uniikit sähköpostipohjat.
 • Hallinnoimaan tuoteasetuksia.
 • Hallinnoimaan tilausprosessia nopeammin kuin yleensä.
 • Lisäämään ja hallinnoimaan lisäosia eri tarpeisiin.
 • Hakukoneoptimoimaan tuotteita (Käyttäen ChatGPT:tä apuna).
 • Hakukoneoptimoimaan osastoja (Käyttäen ChatGPT:tä apuna).
 • Hyödyntämään blogia hakukoneoptimoinnissa (Käyttäen ChatGPT:tä apuna).
 • Laittamaan tuotteesi ilmaisiin Google Shopping listauksiin.
 • Laittamaan verkkokauppaasi analytiikan mistä on hyötyjä myös myynnissä ja markkinoinnissa.
 • Lisäämään sivustosi Google Search Consoleen.
 • Opit huomioimaan GDPR:n ja poistamaan tietoja tarvittaessa, jos asiakas näin pyytää.

Mitä lisäosia tarvitsen? Maksaako ne jotain?

Kurssilla keskitymme pääosin WordPressin ilmaisiin vaihtoehtoihin. Käytännössä lisäosien kohdalta suomen lait täyttävä GPDR lisäosa on pakollinen minkä kustannus on 59€/vuosi. Opastan sinua konfiguroimaan sen kuntoon myös samalla.

Muita erittäin olennaisia maksullisia asioita tämäntyyppisen verkkokaupan kannalta on WooCommerce Brands mikä on tärkeä osa kilpailijoiden kirimistä. Muita pakollisia on esim. Visma Pay ja Shipit (Itsessään lisäosat eivät ole siis pakollisia mutta heidän palvelut on käytännössä todella olennaisia, että saat maksut kulkemaan ja paketit lähtemään asiakkaalle perille asti).

Näytän sinulle myös samalla kuinka pitkälle käytännössä ilmaisilla lisäosilla pääsee ja missä vaiheessa kannattaa panostaa eri lisäosien PRO versioihin. Käytännössä osa asioista on vain järkevämpää ja helpompaa tehdä niin että maksaa PRO:sta kuin alkaa käyttämään itse aikaa saman asian hoitamiseen. Kurssilla opetan sinut suunnittelemaan kustannustehokkaita ratkaisuja näiden suhteen.

Ilmoittaudu mukaan tarkoituksenmukaiselle verkkokurssille tänään! Ennakkomyynti käynnissä 5.10.2023 asti.

Hinta ennakkoon: 120€ – Normaalisti 480€
Kurssin julkaisu pvm: 1.11.2023

480,00  + ALV 24%Lue lisää

Verkkokurssin tilanneet: 23

Kurssi 3: WordPress sivusto liidimagneettina lohkoteemalla

WordPress kotisivut liidimagneettina kurssilla opit luomaan verkkosivuja, joiden tarkoitus on tuottaa mahdollisimman paljon hyvälaatuisia yhteydenottoja eli liidejä. Käymme läpi, kuinka sivustosi kannattaa rakentaa hakukoneoptimoinnillisesti tarkasti keskittyen tiettyyn aiheeseen. Itse velottaisin tällaisen sivuston luonnista alk. 6000€ riippuen aiheesta ja luotavien lomakkeiden määrästä riippuen.

Kyseisellä kurssilla luomme ihka oikean sivuston tietylle aiheelle minkä tarkoitus on näkyä mahdollisimman hyvin hakukoneissa Hyödynnämme kurssilla myös ChatGPT:tä kirjoitettavien aiheiden etsinnässä ja kirjoittamisen nopeuttamisessa.

Opit myös tavat kuinka rakennat lomakkeita ja edistyneempiä hintalaskureita, joiden avulla erotut kilpailijoistasi ja saat sähköpostimarkkinoinnin jatkumoilla käännettyä kyseiset liidit asiakkaiksi.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssille voit pompata ihan pystymetsästä, vaikka et tietäisi vielä WordPressistä tai hakukoneoptimoinnista mitään. Kuin myös jos haluat verestää / kehittää omaa osaamistasi hakukoneoptimoinnin ja erilaisten tarkoitustenmukaisten lomakkeiden luonnin kanssa on tämä kurssi tosi hyvä silloin.

Mitä opit kurssilla?

 • Luomaan houkuttelevan ja luotettavan ulkoasun liidisivustollesi.
 • Hyödyntämään jo olemassa olevia lohkomalleja ja tyylejä.
 • Luomaan omia lohkomalleja mitä voit käyttää tarpeen mukaan esim. lisätessä yhteydenottolomakkeita ja laskureita.
 • Luomaan tietyn aiheen kannalta olennaiset sivut ja niiden olennaiset ristiinlinkitykset.
 • Luomaan blogi ja pari artikkelia, jotta saat hyvän pohjan jakaa tietoa liidisivustostasi eri kanaviin.
 • Lisäämään sivustosi Google Search Consoleen.
 • Lisäämään sivuille kevyen analytiikan minkä avulla saat hyödyllistä tietoa vieralijoista.
 • Opit huomioimaan GDPR:n ja poistamaan tietoja tarvittaessa, jos asiakas näin pyytää.
 • Luomaan uutiskirje automaatioita.
 • Luomaan lomakkeita, joista lähtee hinta-arvio suoraan asiakkaan sähköpostiin.
 • Opit kuinka lomakkeiden toimintaa seurataan käyttäen analytiikkaa.

Tarvitsenko jotain maksullisia lisäosia kurssilla?

Pääosin keskitymme käyttämään ilmaisia WordPress lisäosia. Poikkeus liidisivustoja tehdessä on Gravity Forms lisäosaa minkä avulla saadaan luotua niin normaaleita yhteydenottolomakkeita kuin myös edistyneempiä lomakkeita laskukaavoilla. Gravity Forms on itselläni ja asiakkailla ollut käytössä vuosia ja se säästää monelta roskapostilta samalla.

Voit myös käyttää jotain muuta lomakelisäosaa halutessasi mutta kyseisellä kurssilla keskitymme luomaan edistyneempiä lomakkeita Gravity Formsia (59$/vuosi) käyttäen. Käytännössä lisäosien kohdalta suomen lait täyttävä GPDR lisäosa on pakollinen minkä kustannus on 59€/vuosi. Opastan sinua konfiguroimaan sen kuntoon myös samalla.

Näytän sinulle myös samalla kuinka pitkälle käytännössä ilmaisilla lisäosilla pääsee ja missä vaiheessa kannattaa panostaa eri lisäosien PRO versioihin. Käytännössä osa asioista on vain järkevämpää ja helpompaa tehdä niin että maksaa PRO:sta kuin alkaa käyttämään itse aikaa saman asian hoitamiseen. Kurssilla opetan sinut suunnittelemaan kustannustehokkaita ratkaisuja näiden suhteen.

Ilmoittaudu mukaan tarkoituksenmukaiselle verkkokurssille tänään! Ennakkomyynti käynnissä 5.10.2023 asti.

Hinta: Ennakkoon: 120€ – Normaalisti 360€
Kurssin julkaisu pvm: 4.12.2023 Hox. Muuttunut päivämäärä o/

360,00  + ALV 24%Lue lisää

Verkkokurssin tilanneet: 11

Luodaanko yhdessä tarkoituksenmukaisia kotisivuja, verkkokauppoja ja liidisivustoja?

Mietin kauan aikaa, olisinko lähtenyt valtavirran mukana ja luonut ohjeet esim. tänä vuonna käytetyimmäksi teemaksi äänestetyn Kadencen käyttöön. Olisin voinut tehdä ilmaiseksi ohjeistuksen tämän käyttöön ja pistää sen YouTubeen kaikkien nähtäville.

Mutta mieluummin haluaisin opastaa sinua ja muita tekemään oikeasti tarkoituksenmukaisia sivustoja, joiden merkitys on tuottaa sinulle ja perheellesi käytännössä aikaa, että voit nauttia vapaa-ajasta enemmän.

Jos tunnet että kurssin käytyäsi et oppinut mitään ja kurssi tai kurssit mitkä hankit ovat ihan täyttä humpuukia. Ota ihmeessä yhteyttä niin maksan mieluusti rahat sinulle takaisin.

 

Ystävällisin terveisin,
Niko Vittaniemi

ps. Haluaisin ostaa kurssin kaverille, anopille, pahimmalle vihamiehelle
Osta ihmeessä! Voit ostaa verkkokurssin tai koko pompsin verkkokursseja myös toiselle. Lisää tuotteet ostoskoriin ja klikkaa kassalla ”Tilaan kaverille”, Syötä kaverisi sähköpostiosoite ja pieni tervehdys niin välitän pääsyn kurssille hänelle julkaisupäivänä.

pps. Sinulla saattaa myös tulla mieleen käyttötuki kurssin yhteydessä?
Meillä on Suomen parhaat tukiryhmät kaikenlaiseen toimimiseen WordPressin ja WooCommercen kanssa. Ne paikat missä kannattaa olla olit sitten hankkinut kurssin täältä, opetellut itse tai hankkinut WordPress tai WooCommerce sivuston jostain digitoimistosta on WordPress / WooCommerce / Suomi / Finland eli WPWoofi ja WordPress yhteisön Slack.

WPWoofin jäsenmäärä on yli 6400 henkilöä mistä löytyy laajalla skaalalla ja osaamistasolla avuliaita ihmisiä ja yrittäjiä auttelemassa käytännössä ihan missä tahansa haasteessa mitä vastaan tulee WordPressin tai WooCommercen kanssa. Olen myös itse aktiivinen näiden kanavien käyttäjä ja autan käytännössä monta ihmistä kerralla vastailemalla vastaan tuleviin kysymyksiin.

Näiden verkkokurssien avulla opit juuri sellaiset taidot, että osaat ongelmatapauksissa joko ratkaista ne itse tai osaat myös pyytää apua oikeilla termeillä kun sitä tarvitset. Yksin ei tarvitse onneksi tänä päivänä tietää kaikkea ja WordPressin mahtava yhteisö on tukena mukana auttamassa sinua eteenpäin.

Kaikki vähän kiinnostaisi mutta et halua valita vain yhtä?

Osta tästä koko pompsi

Voit ostaa myös koko pompsin verkkokursseja. Eli Kurssi 1, Kurssi 2 ja Kurssi 3. Yhteishintaan: 250€ + alv.

css.php