Mitä WP-opas voi tarjota markkinoinnin suhteen?

WP-oppaan avulla voit tehokkaasti levittää sanaa omasta palvelustasi, teemastasi tai lisäosasta aiheesta kiinnostuneille henkilöille.

Tyyli on video tai videot, jotka ladataan WP-oppaan YouTube-kanavalle (210 tilaajaa) ja levitetään WordPressistä kiinnostuneelle yleisölle, kuten WP-oppaan sähköpostilistalle (490 tilaajaa), upotettuna WPWoofin Facebook-ryhmän jäsenille (6700 jäsentä) kuin myös LinkedIn kontakteille (310). Puhumattakaan itsessään WP-oppaan sivustosta, joka palvelee yleisöä 2000+ vierailijan ja 4500+ sivukatselun verran kuukaudessa.

Mitä sponsorointivaihtoehtoja sitä oikein on?

Sponsoroitu video

Saat tuotteestasi tai palvelustasi luotavan videon mikä käsittelee juuri sitä aihetta mitä haluat käsiteltävän tuotteessasi tai palvelussasi. Tyyli voi olla esim. opettavainen tai esitellä kyseisen tuotteen / palvelun ominaisuuksia verrattuna toiseen vastaavaan.

Videon pituus 10min – 30min. Tämä on vallaan mainio valinta kun haluat tuoda esiin omaa tuotettasi tai palveluasi myös upotettuna YouTube videona esim. Omalla kotisivuillasi, verkkokaupassa ja jakaa kyseistä YouTube videota informaationa sosiaalisen median kanavissa.

Sponsoroitu video sisältää:

  • Tutustumisen palveluun / lisäosaan etukäteen
  • Käsikirjoituksen ja videosisällön suunnittelun
  • Videon tekemisen ja tuotannon

720€ + alv per video

Pre-roll sponsorointi

Pre-roll sponsoroinnissa sisällössä on ”Tämän videon on sponsoroinut” -tyyppinen ääniklippi ja yrityksen sivu tulee videoon mukaan ääniklipin aikana. Pre-roll sponsorointi on todella hyvä ratkaisu silloin kun halutaan tuoda brändiä esiin ajankohtaisten asioiden yhteydessä.

Käytännössä WPWoofin ryhmässäkin tulee ajankohtaisia asioita jatkuvasti esiin joista luodaan videoita WP-oppaaseen. Kuten Omnibus direktiivi, WooCommerce ja Google Consent Mode v2, Näin käännät WordPress teemat ja lisäosat tyyppiset videot. Näihin on mahdollista yhdistää pre-roll sponsoroituja mainoksia.

900€ + alv viidestä videosta.

Pre-roll sponsoroinnin linkitys mahdollisuudet ja rajoitukset
Pre-roll sponsoroinnin yhteydessä voidaan videon yhteyteen laittaa linkki sponsoroivan tahon sivustolle tai palveluun niin YouTubeen kuin WP-oppaassa julkaistavan artikkelin yhteyteen. Pre-roll sponsoroinnin videot ovat alusta ja lisäosavapaita eikä niitä voi yhdistää rajatuksi tiettyyn palveluun.

Jos halutaan käytettävän tiettyä palvelua videoissa erityisesti niin silloin ylempää löytyvä ”Sponsoroitu video” on todella hyvä vaihtoehto.

Millaista sisältöä sitä on tulossa mitä voi sponsoroida?

White label videot

Saat videon WordPress-tuotteellesi tai -palvelullesi käytettäväksi verkkosivustoillasi ja ladattavaksi esim. Omalle YouTube kanavalle tai upotettavaksi muuhun opetusinstanssiin. Näissä videoissa ei mainita WP-Oppaan brändiä tai näytetä sponsoroituja mainoksia.

White label videot sisältää:

  • Tutkimus ja tutustuminen aiheeseen
  • Käsikirjoituksen suunnittelu
  • Videon tekemisen ja tuotannon

300€ + alv per minuutti (Joten jos videosta tulee 5min mittainen kustannus olisi 1500€ + alv).

Haluatko lähteä sponsoroimaan?