Wpopas.fi on suomenkielinen WordPress-oppaita tarjoava verkkosivusto. WP-oppaan ideana on tarjota eritasoisille käyttäjille ohjeita ja vinkkejä siitä, kuinka WordPressiä voi käyttää ja miten sen kanssa pystyy tekemään verkkosivuston tai -sovelluksen.

Timo Leiniö

Sivusto avattiin toukokuussa 2013 ja sitä ylläpitää Timo Leiniö. Ammattini puolesta on tekemisissä web-teknologioiden kanssa lähes päivittäin. Työskentelen Sofokus Oy:ssä.

Pyrin päivittämään sivuston sisältöä tasaisella tahdilla. Päädyin tekemään sivuston, koska WordPress on maailman käytetyin sisällönhallintajärjestelmä. Tämän lisäksi suomenkielisiä ja ajan tasalla olevia ohjeita ja vinkkejä sovelluksen käyttöön löytyy mielestäni yllättävän vähän.

Tuotan materiaalia sekä kirjallisena että videoina. Erityisesti käyttöoppaan tiimoilta päädyin videoihin, sillä ne demonstroivat parhaiten sitä, miten WordPressiä voi käyttää. Käyttöoppaan videot löytyvät videot-sivulta.

Kun en seikkaile netin syövereissä, minut löytää suurella todennäköisyydellä joko biljardisalilta tai mökiltä kalastamasta.

Otan mielelläni vastaan palautetta sivuista ja siitä mitä mahdollisesti haluaisit käsiteltävän artikkeleissa. Viestin lähettäminen onnistuu palaute-sivulta.