Uuden artikkelin kirjoituksessa saattaa olla monia asioita, joita pitää muistaa. Kategorian valinta on yksi asioista, joka saattaa helposti unohtua. WordPress ei pakota kategorian valintaa, mutta laittaa kuitenkin artikkelin aina väkisin oletuskategoriaan, jos sille ei ole mitään kategoriaa valittu. Tämän takia joskus artikkelit saattavat livahtaa väärään kategoriaan. Tällä kertaa katsomme, miten lisätä kategorian pakotus niin että käyttäjä ei pysty julkaisemaan artikkelia ennen kuin on artikkelille kategorian valinnut.

Kategorian pakotus

Kategorian pakotus onnistuu Force Post Category Selectio -lisäosalla. Lisäosan asennuksen ja aktivoinnin jälkeen artikkelia ei voi julkaista valitsematta kategoriaa. Jos julkaisua yrittää, käyttäjälle ilmoitetaan, että kategoria pitää valita. Lisäosalla ei ole säädettävissä olevia asetuksia.

kategoria-ilmoitus

Kirjoittaja Niko Vittaniemi

Hei, Olen Niko Vittaniemi. Olen WP-oppaan ylläpitäjä, WPWoofin perustaja ja puuhamies täällä valoisassa nörttiluolassa Keminmaassa. Myyntivetoiset WordPress ja WooCommerce sivustot ovat lähellä sydäntäni Jos koet, että voin auttaa sinua, yhteystietoni löydät kotisivuiltani.

Keskustele ja kysy

  • Jari sanoo:

    Hei! Mulla on käytössä wordpress.com omassa blogissa. Kuinka saan artikkelit ohjattua ”sivulle”? Eli kun lisään artikkelin se menee etusivulle. Tein kuitenkin yläpalkkiin uuden sivun johon haluaisin kaikki blogitekstini. Etusivulla pysyisi vain uusin blogikirjoitus ja jotain muuta mitä ikinä haluankin. Olisi hienoa jos saisin homman toimimaan.. t. Jari

Lisää uusi kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *