SkyVerge on WooCommerce-lisäosien kehittäjä. Merkittävä osa WooCommercen omassa plugin-kaupassa olevasta tarjonnasta on SkyVergen kehittämää.

Eihän tuollainen status toki ilmaiseksi heltiä, SkyVerge maksaa Automatticille takuulla kallista hintaa noin merkittävällä tavalla näkymisestä. No, se ei toki ole väärin – markkinointi maksaa, oli se hakusanamainontaa, feedissä vilkkuvia videoita tai jollakin muulla torilla – kuten WooCommercen Extensions store – näkyvillä oloa.

Varmasti on kuitenkin myös niin, että SkyVerge osaa asiansa.

Asiaan: miten niin ilmaiseksi?

No, he tarjoavat merkittävää määrää lisäosia veloituksetta. Listaankin tässä kivoja, ilmaisia SkyVergen kehittämiä lisäosia. Otsikot linkit ovat suoraan SkyVergen sivuille, embedit ovat wordpress.org:n plugin-reposta. Kaikkia SkyVergen ilmaisia lisäosia ei ole saatavissa wordpress.org:n kautta, mutta mitäpä tuosta :)

WooCommerce Customizer

 • Tässäpä eräänlainen (vähäsen turhan yleiseen tyyliin nimetty) linkkuveitsi, jolla muutella jos jotakin – kenties merkittävimpänä ominaisuutena vaihdokset tuotetyyppikohtaisiin ”Lisää ostoskoriin”-painikkeisiin niin arkisto- kuin tuotesivuillakin. Muokata voi myös tuotteiden lukumäärää per sivu ja WooCommercen sisäänrakennettua kassan kuponkitekstiä ym ym.

Product SKU Generator

 • Plugin, joka luo automaattisesti SKU:t tuotteillesi! ’Nuff said, sanois jenkki. Lue käyttöohjeet, lisäosa ohittaa Woon SKU-kentän manuaalisen täytön.

Shipping Estimates

 • Lisää toimitustavoillesi arvioitu toimitusaika. Joko päivinä esim. 2 – 4 päivää tai sitten tämänhetkiseen päivään perustuen; esim. 24.5 – 28.5.
 • Ei saatavissa Wp.orgin reposta, sääli.

Extra Product Sorting Options

 • Lisää lajitteluvaihtoehtoja kategorioissa. Esim: vaihda oletusjärjestyksen nimi, näytä alennuksessa olevat ym ym.

Remove Product Sorting

 • Poista käytöstä lajitteluvaihtoehtoja.
 • Ei saatavissa wp.orgin reposta.

New Customer Report

 • Lisää WooCommercen omaan raporttiin palaavien vs. uusien kävijöiden vertailu.
 • Ei saatavissa wp.orgin reposta.

Custom Product Tabs Lite

 • Tätä tekeviä plugineja on monelta eri tekijältä, mutta jos käytät muita SkyVergen tuotteita, synergiasyistä tämä toki kannattaa: Tuotteille custom-tabeja. Huomaa käyttäessäsi, että yksittäin lisättyjä tabeja on vaikea hallita sivustonlaajuisesti toiminnan kehittyessä.

Sequential Order Numbers

 • Siistii tilausnumerosi peräkkäisiksi, haluamillasi etu- tai takaliitteillä.

Miksi tällainen lista?

Hain itse luotettavalta tekijältä ratkaisua SKU -generointiin ja muistin, että SkyVergellä on ilmainen sellainen. Lisäksi asiakkaan sivustolla oli jo eräs toinen SkyVergen ratkaisu käytössä, joten… Synergia. Sitä kannattaa usein tavoitella.

Kirjoittaja Jaakko Pöntinen

Yrittäjä for life. Välillä onnistuen, välillä epäonnistuen. En etsi loputtomiin vihreintä ruohoa vaan rakennan hyviä kokonaisuuksia monissa viitekehyksissä.

Lisää uusi kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *