WP-opas on vuosikaudet ollut täällä suomessa se paikka mistä löytyy helposti hyvät ohjeet niin aloittelijoille. Kun Timo Leiniö WP-Oppaan perustaja otti minuun yhteyttä toukokuussa mahdollisesta WP-oppaan adoptoinnista, kiinnostuin heti!

Olemme WPWoofin ylläpitotiimin kanssa jo parisen vuotta sitten koonneet listan, joka auttaisi avun tarvitsijoita käyttämään WordPressiä paljon tehokkaammin etenkin aloittelijan näkökulmasta. Videoiden ja artikkelien aiheet sivuavat todella paljon jo WP-oppaassa olevaa kokonaisuutta.

WP-opas tulee muuttumaan ja päivittymään sisällöllisesti vanhentuneiden artikkelien osalta suuresti jo tämän vuoden puolella. WP-oppaaseen hyväksytään myös vieraskirjoituksia eli jos löydät sivustolta artikkelin joka mielestäsi, kaipaisi päivitystä. Ota ihmeessä yhteyttä niin päivitetään artikkeli yhteistyössä!

WP-opas tulee jatkamaan toimintaansa samoilla periaatteilla kuin se on tälläkin hetkellä ollut eli Suomen kattavin ohjeistus WordPressin pariin, joka on eritoten hyvä aloittelijoille. WPWoofissa taas opastamme vähän edistyneempään tasoon mm. koodi snippettien avulla.

Mikä ihme on WPWoofi?

Jos WPWoofi ei ole vielä tuttu sinulle. Olemme Suomen Suurin epävirallinen WordPress / WooCommerce -aiheinen Facebook-ryhmä, jossa käymme keskusteluita päivittäin WordPress ja WooCommerce asioista. Jos et ryhmässä vielä ole kannattaa ehdottomasti liittyä!

Ostin WP-oppaasta verkkokurssin – Onko minulla vielä pääsy kyseiseen kurssiin?

Pääsy kyseiseen verkkokurssiin säilyy vuoden 2021 loppuun asti. Tämän jälkeen poistamme kyseisen verkkokurssin järjestelmistä.

Kiitokset Timolle!

Haluaisin vielä kiittää Timo Leiniötä joka on hoitanut WP-oppaan artikkeleiden ja videoiden luomisen näinkin pitkään. Ei ole ihan helppoa pitää sivustoa ajan tasalla n. 10-vuoden ajan :D Kiitokset Timolle ja mahtavaa jatkoa!

Kirjoittaja Niko Vittaniemi

Hei, Olen Niko Vittaniemi. Olen WP-oppaan ylläpitäjä, WPWoofin perustaja ja puuhamies täällä valoisassa nörttiluolassa Keminmaassa. Myyntivetoiset WordPress ja WooCommerce sivustot ovat lähellä sydäntäni Jos koet, että voin auttaa sinua, yhteystietoni löydät kotisivuiltani.

Lisää uusi kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *