WordPressin versio 3.8 julkaistiin viime viikolla.  Päivityksen myötä koko ylläpidon ulkoasu muuttui. Samalla myös muutaman muun osion toiminnallisuudet muuttuivat aikaisempaan verrattuna. WP-Oppaan video-opas on päivitetty vastaamaan uusinta WordPress-versiota. Katsotaan vielä hieman tarkemmin, mikä on muuttunut.

Ulkoasu muutokset

Koska ylläpidon ulkoasu muuttui, tämä tarkoitti samalla sitä, että video-oppaan kaikki videot piti päivittää. Ylläpito toimii edelleen suurimmalta osin samalla tavalla kuin aiemmin. Suurimmat toiminnalliset muutokset tulivat ohjausnäkymän etusivulle, teemoihin ja vimpaimiin, sillä näiden osioiden toimintalogiikka muuttui jonkin verran.

Vanhat opasvideot ovat vielä nähtävillä WP-Oppaan YouTube-kanavalla. Suositeltavaa on kuitenkin päivittää uusimpaan WordPressin versioon.

WP Help

Myös WP-Help-ohjeet on päivitetty. Mikäli haet WP Helpin avulla WP-Oppaan videot WordPress-asennukseesi, nekin päivittyvät seuraavan muutaman päivän aikana automaattisesti.

SIIRRY VIDEO-OPPAASEEN

Kirjoittaja Niko Vittaniemi

Hei, Olen Niko Vittaniemi. Olen WP-oppaan ylläpitäjä, WPWoofin perustaja ja puuhamies täällä valoisassa nörttiluolassa Keminmaassa. Myyntivetoiset WordPress ja WooCommerce sivustot ovat lähellä sydäntäni Jos koet, että voin auttaa sinua, yhteystietoni löydät kotisivuiltani.

Keskustele ja kysy

  • Kiitti infosta Timo! Hieno tämä uusi ulkoasu :) On jälleen kasa saitteja päivitetty uuteen heenoon ulkoasuun.

    • timoleinio sanoo:

      Itse pidän myös uudesta ulkoasusta. Oli jo aikakin hieman muuttaa, edellisestä muutoksesta on jo tovi :)

Lisää uusi kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *