Suomen suurin WordPress-ohjeiden sivusto WP-Opas on avattu! Wpopas.fi tarjoaa lukijoille suomenkielisiä vinkkejä siitä, kuinka käyttää ja kehittää verkkosivuja ja -sovelluksia WordPress-sovelluksen avulla.

WordPress on maailman käytetyin sisällönhallintajärjestelmä. WordPressin käyttö on helppoa ja sivujen hallinnointi onnistuu sen kanssa jouhevasti.

Sivuston ylläpidosta vastaan minä, Timo Leiniö. Toimin Sofokus Oy:ssä nimikkeellä technical lead. Olen myös toiminut usean vuoden ohjelmistosuunnittelijana, joten WordPressin lisäksi matkan varrella on tullut käytettyä monia muitakin sovelluksia ja tekniikoita verkkosivujen ja -sovellusten rakentamiseen.

Sivuston video-opas tarjoaa lukijoille sarjan videoita, joilla kerrotaan, kuinka WordPressiä voi käyttää. Julkaisun yhteydessä videoita on neljä kappaletta, mutta lisää on tulossa ja ne tulevat kattamaan kaikki WordPressin perustoiminnallisuudet.

Sivustolle tuotetaan jatkuvasti uutta sisältöä, jotka auttavat WordPressin käytössä, käyttöönotossa ja kehittämisessä. Otamme miellään myös vastaan ehdotuksia siitä, minkälaista sisältöä te lukijat haluaisitte lukea. Palautteen lähetys onnistuu parhaiten Palaute sivulta.

Stay tuned!


Kirjoittaja Niko Vittaniemi

Hei, Olen Niko Vittaniemi. Olen WP-oppaan ylläpitäjä, WPWoofin perustaja ja puuhamies täällä valoisassa nörttiluolassa Keminmaassa. Myyntivetoiset WordPress ja WooCommerce sivustot ovat lähellä sydäntäni Jos koet, että voin auttaa sinua, yhteystietoni löydät kotisivuiltani.

Lisää uusi kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *