WordPressin ominaisuuksia on kautta aikojen pystynyt laajentamaan ja tehostamaan käyttämällä ns. sivurakentajia (page buildereita), joiden avulla sivustojen muokkaaminen on muuttunut käyttäjäystävällisemmäksi sekä kehittäjille että sivuston ylläpitäjille.

Nykyään WordPress uudistaa myös kovalla tahdilla hallintaa ja erityisesti sivujenrakennukseen tarkoitettuja ominaisuuksia. Jonka avulla pyritään käytännössä saavuttamaan sivurakentajien tuomat ominaisuudet, jotta jokainen voisi päivittää sivustoaan käyttäjäystävällisemmin.

Olen aikaisemmin pitänyt hieman kirjaa käytetyimmistä työkaluista tänä päivänä esim. Suosituin teema ja suosituin webhotelli aiheista. Tällä kertaa kysyinkin siis WPWoofin ryhmäläisiltä, mikä on tämän hetken suosituin työkalu sivustojen ja verkkokauppojen rakennuksen osalta WordPressin ja WooCommercen kanssa.

Tässä vuoden 2023 top-10 – Suosituimmat työkalut

TyökaluÄänet
Elementor31%
Gutenberg (Eli natiivi tämänhetkinen WP editori)23%
Kadence Blocks13%
Divi6%
Oxygen6%
ACF-lohkot2%
Itse tehdyt CPT, Teema ja lisäkentät2%
Beaver Builder2%
Spectra2%
Luon itse erikoislohkot2%
Lähde: Suosituin tapa rakentaa sivustoja (Page Builder, Gutenberg yms.) – 2023 – Hox! Äänestysaikaa on vielä tämän vuoden loppuun asti.

Mitä itse käytät sivustosi tai verkkokaupan rakennuksessa? Kerro tässä alla kommenteissa mikä on se tapa mistä itse pidät eniten.

Kirjoittaja Niko Vittaniemi

Hei, Olen Niko Vittaniemi. Olen WP-oppaan ylläpitäjä, WPWoofin perustaja ja puuhamies täällä valoisassa nörttiluolassa Keminmaassa. Myyntivetoiset WordPress ja WooCommerce sivustot ovat lähellä sydäntäni Jos koet, että voin auttaa sinua, yhteystietoni löydät kotisivuiltani.

Lisää uusi kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *