Kävimme aiemmin läpi valmiita responsiivia WordPress-teemoja. Tällä kertaa käymme läpi seitsemän teemaa, jotka sopivat esimerkiksi yrityksen verkkosivujen pohjaksi. Kaikki listatut teemat ovat responsiivisia ja ne tukevat myös teeman kääntämistä toiselle kielelle.

Capital

capital-teema

Capital sopii monenlaisiin tarkoituksiin, mutta siinä on useita toiminnallisuuksia, jotka sopivat erityisen hyvin yrityksille. Teeman mukana tulee 12 erilaista sivupohjaa. Tämän lisäksi räätälöidyilla sisältötyypeillä sivustolla voi lisätä tietoja yrityksen eri osastoista, henkilöistä, kumppaneista ja palveluista. Etusivua pystyy hallitsemaan drag & drop -toiminnallisuudella. Teeman mukana tulee myös slider-komponentti. Teema toimii myös yhteen WooCommerce-verkkokauppalisäosan kanssa. Katso demo.

Business

business-teema

Organic Themesin Business-teema on hyvin selkeän näköinen teema. Teema on yhteensopiva WooCommercen kanssa. Teeman mukana tulee myös paljon erilaisia toiminnallisuuksia, kuten lyhytkoodeja, sivupohjia ja sosiaalisen median napit. Teema on yhteensopiva myös Gravity Formsin kanssa. Katso demo.

Agency

agency-teema

Agency on hyvin yksinkertainen teema. Teeman mukana tulee lyhytkoodeja ja sen toiminta on testattu käyttäen Googlen Page Speediä. Katso teeman tiedot.

Executive

executive-teema

StudioPressin Executive-teema on yksinkertainen ja selkeä teema. Teeman mukana tulee seitsemän värivaihtoehtoa ja kolme erilaista sivupohjaa. Teeman taustaa ja ylätunnistetta voi muokata. Teema hyödyntää myös artikkelikuvia. Katso lisätiedot teemasta.

Boom

boom-teema

Hieman värikkäämmän vaihtoehdon tarjoaa Boom-teema. Teemassa on useita sivupohjia (jopa under construction sivu). Mukana tulee myös muutama slider-komponentti. Katso demo.

Glider

glider-teema

Glider on tehty käyttäen suosittua flat-designia. Teemassa on mahdollista tehdä myös megamenu (ks. demon contacts-osio valikosta). Teeman mukana tulee yhteensä seitsemän lisäosaa. Katso demo.

Conexus

conexus-teema

Conexus on myös hieman värikkäämpi vaihtoehto. Teeman mukana tulee yli kymmenen lyhytkoodia. Lyhytkoodeilla voi esimerkiksi lisätä nappeja, sarakkeita, videoita ja tilastokaavioita. Megamenun tekeminen on myös mahdollista (ks. demon mega nav -osio). Teemaan on saatavilla myös erilaisia värivaihtoehtoja. Katso demo.

Kirjoittaja Niko Vittaniemi

Hei, Olen Niko Vittaniemi. Olen WP-oppaan ylläpitäjä, WPWoofin perustaja ja puuhamies täällä valoisassa nörttiluolassa Keminmaassa. Myyntivetoiset WordPress ja WooCommerce sivustot ovat lähellä sydäntäni Jos koet, että voin auttaa sinua, yhteystietoni löydät kotisivuiltani.

Keskustele ja kysy

Lisää uusi kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *