Video-oppaaseen on lisätty viisi uutta videota. Video-opas kattaa nyt WordPressin perustoiminnallisuudet. Aiheina ovat tällä kertaa kirjoitus-, lukemis-, keskustelu-, media- ja osoiterakenne-asetukset.

Kirjoitusasetukset

Tässä videossa käymme läpi WordPressin kirjoitusasetukset. Katsomme, miten määrittää artikkelien oletuskategoria ja miten julkaista artikkeleja sähköpostista.

KATSO VIDEO

Lukemisasetukset

Tässä videossa käymme läpi WordPressin lukemisasetukset. Katsomme, miten määrittää oma etusivu ja miten säätää RSS-syötettä.

KATSO VIDEO

Keskusteluasetukset

Tässä videossa käymme läpi WordPressin keskusteluasetukset. Katsomme, miten säätää kommentointiin ja avatareihin liittyviä asetuksia.

KATSO VIDEO

Media-asetukset

Tällä videolla käymme läpi WordPressin media-asetukset. Katsomme, miten määrittää eri kuvakokojen resoluutiot ja miten vaihtaa medioiden tallennuspolkua.

KATSO VIDEO

WP-opas suosittelee:

Hidasteleeko sivusto? Zoner auttaa: Nopeat dedikoidut palvelimet juurikin WordPressille. Oli tarve sinulla sitten WooCommercelle tai kotisivuille. Zoner on yksi suomen parhaimpia ja nopeimpia. Asiakaspalvelu on saatavilla suomeksi ja asiakapalvelua myös viikonloppuna! (Harvinaista)

Osoiterakenteen asetukset

Tällä videolla käymme läpi WordPressin osoiterakenteen asetukset. Katsomme, miten määrittää osoiterakenne ja miten voi vaihtaa kategorioiden ja avainsanojen oletuspolun.

KATSO VIDEO

Kirjoittaja Timo Leiniö

Olen WP-oppaan perustaja ja päätoimittaja. Työskentelen päivittäin erilaisten verkkosovelluksiin liittyvien haasteiden parissa Sofokuksella. Vapaa-ajalla minut löytää todennäköisesti kalastamasta tai pelaamasta biljardia.

Lisää uusi kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *