Video-oppaaseen on lisätty viisi uutta videota. Video-opas kattaa nyt WordPressin perustoiminnallisuudet. Aiheina ovat tällä kertaa kirjoitus-, lukemis-, keskustelu-, media- ja osoiterakenne-asetukset.

Kirjoitusasetukset

Tässä videossa käymme läpi WordPressin kirjoitusasetukset. Katsomme, miten määrittää artikkelien oletuskategoria ja miten julkaista artikkeleja sähköpostista.

KATSO VIDEO

Lukemisasetukset

Tässä videossa käymme läpi WordPressin lukemisasetukset. Katsomme, miten määrittää oma etusivu ja miten säätää RSS-syötettä.

KATSO VIDEO

Keskusteluasetukset

Tässä videossa käymme läpi WordPressin keskusteluasetukset. Katsomme, miten säätää kommentointiin ja avatareihin liittyviä asetuksia.

KATSO VIDEO

Media-asetukset

Tällä videolla käymme läpi WordPressin media-asetukset. Katsomme, miten määrittää eri kuvakokojen resoluutiot ja miten vaihtaa medioiden tallennuspolkua.

KATSO VIDEO

Osoiterakenteen asetukset

Tällä videolla käymme läpi WordPressin osoiterakenteen asetukset. Katsomme, miten määrittää osoiterakenne ja miten voi vaihtaa kategorioiden ja avainsanojen oletuspolun.

KATSO VIDEO

Kirjoittaja WP-opas ja WPWoofi yhteisö

Me ollaan Suomen suurin WordPressiin ja WooCommerceen erikoistunut Facebook-ryhmä joka käyttää WordPressiä ja WooCommercea bisnekseen päivittäin. Tule mukaan WPWoofin - Facebook-ryhmään. Ylläpidämme ja päivitämme myös WP-oppaan hyödyllisiä artikkeleita.

Lisää uusi kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *