Video-oppaaseen on lisätty neljä uutta videota. Aiheina ovat ohjausnäkymän päivitykset, uuden artikkelin lisäys, sisällön muotoilu artikkelissa ja kuvien lisäys artikkeliin.

Ohjausnäkymän päivitykset

Ohjausnäkymän päivitykset videossa käymme läpi, miten WordPressin päivitykset pystyy ajamaan ylläpidossa, ja mitä tulisi ottaa huomioon ennen kuin päivitystä tekee tuotantoon.

KATSO VIDEO

Uuden artikkelin lisäys

Tässä videossa käymme läpi, miten uuden artikkelin lisäys onnistuu. Käymme läpi kaikki artikkelin ohessa olevat osiot. Näihin sisältyvät muun muassa artikkelin otsikko, sisältö, ote, paluuviitteet, keskustelu, polkutunnus, kirjoittaja, avainsanat, kategoriat ja julkaisu.

KATSO VIDEO

Sisällön muotoilu

Sisällön muotoilu videolla tutustumme tarkemmin artikkelin sisältökentän editoriin ja käymme läpi sen ominaisuudet. Näihin kuuluvat muun muassa muotoilujen, linkkien, otsikkotyylien ja erikoismerkkien lisäys. Tämän lisäksi käymme läpi miten otteen voi erottaa, tasata tekstiä, vaihtaa tekstin väriä ja liittää tekstiä muista lähteistä kuten Word.

KATSO VIDEO

Kuvien lisäys artikkeliin

Tällä videolla käymme läpi, miten kuvia voi tallentaa järjestelmään ja miten niitä voi liittää artikkeliin. Tämän lisäksi käymme läpi, miten kuvagallerian voi luoda.

KATSO VIDEO

Kirjoittaja Niko Vittaniemi

Hei, Olen Niko Vittaniemi. Olen WP-oppaan ylläpitäjä, WPWoofin perustaja ja puuhamies täällä valoisassa nörttiluolassa Keminmaassa. Myyntivetoiset WordPress ja WooCommerce sivustot ovat lähellä sydäntäni Jos koet, että voin auttaa sinua, yhteystietoni löydät kotisivuiltani.

Lisää uusi kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *