WordPressissä on mahdollista luoda valikoita vapaasti. Valikoiden linkkejä voi helposti raahailla edes takaisin ja valikon pystyy määrittämään teeman tarjoamiin paikkoihin. Tämän lisäksi valikon voi lisätä myös sivupalkkeihin vimpaimella.

Sivupalkkiin sijoitettavan valikon luonti onnistuu ulkoasun valikot kohdasta samalla tapaa kuin muuallekin sijoitettavan valikon luonti. Voit katso valikot-videolta tarkemmin, miten valikkoon saa sijoitettua linkkejä. Kun valikon luo, sille ei ole pakko valita mitään sijaintia teemassa.

valikko

Kun valikko on valmis, seuraavaksi voi suunnata ulkoasun vimpaimet osioon. WordPressistä löytyy Mukautettu valikko -vimpain, jonka avulla eri sivupalkkeihin voi sijoittaa minkä tahansa luoduista valikoista.

valikko-vimpain

Vimpaimelle voi määrittää otsikon ja sen lisäksi halutun valikon voi valita pudotusvalikosta.

valikko-vimpain-sivupalkissa

Valikoiden avulla voi siis luoda helposti ihan minkälaisia linkkilistoja. Valikoiden määrää ei ole rajoitettu mitenkään. Alla vielä esimerkki valikosta sivupalkissa Twenty Thirteen -teemassa.

valikko-sivupalkissa-julkinen

Kirjoittaja WP-opas ja WPWoofi yhteisö

Me ollaan Suomen suurin WordPressiin ja WooCommerceen erikoistunut Facebook-ryhmä joka käyttää WordPressiä ja WooCommercea bisnekseen päivittäin. Tule mukaan WPWoofin - Facebook-ryhmään. Ylläpidämme ja päivitämme myös WP-oppaan hyödyllisiä artikkeleita.

Lisää uusi kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *