Joskus sivustolle on tarve saada esimerkiksi asiakkailta lainauksia. Tällä kertaa käymme läpi, miten lainauksien lisäys onnistuu WordPressissä ja miten niitä saa sijoitettua sekä sivupalkkeihin että sivujen tai artikkelien sisältöön.

Perfect Quotes

Lainauksien tekeminen onnistuu helposti Perfect Quotes -lisäosalla. Asentamisen ja aktivoinnin jälkeen ylläpitoon ilmestyy Perfect Quotes -osio, jossa voi lainauksia luoda. Lainauksille voi myös luoda kategorioita.

perfect-quotes

Lainaus tulee kirjoittaa otsikkoriville. Tämän lisäksi lainaukseen voi määrittää lainaajan ja sen mistä lainaus on peräisin. Molemmat vaihtoehdot ovat kuitenkin vapaaehtoisia. Tämän lisäksi lainauksen voi asettaa eri kategorioihin. Kun lainaus on valmis, sen voi julkaista.

lainauksen-luonti

Lainauksia pystyy näyttämään sekä sivupalkeissa että artikkelien tai sivujen sisällössä. Lisäosan mukana tulee kaksi vimpainta, joilla lainauksia saa esille sivupalkkeihin. Toisella vimpaimella sivupalkissa voi näyttää jonkin tietyn lainauksen. Toisella voi taas näyttää halutun määrän lainauksia. Tämän lisäksi lainaukset voi hakea satunnaiseen järjestykseen tai rajoittaa vain tiettyyn kategoriaan.

lainaus-vimpaimet

Artikkeliin tai sivuun lainauksen saa liitettyä sisältöeditorin yläpuolella olevasta napista. Napin avulla editoriin saa lisätty lyhytkoodin.

lainaus-nappi

Tässä yhteydessä on samat liittämismahdollisuudet kuin vimpaimissa.

lainaus-artikkelissa

Alla vielä esimerkki, miltä lainaukset näyttävät julkisella sivulla.

lainaukset-artikkelissa

Kirjoittaja WP-opas ja WPWoofi yhteisö

Me ollaan Suomen suurin WordPressiin ja WooCommerceen erikoistunut Facebook-ryhmä joka käyttää WordPressiä ja WooCommercea bisnekseen päivittäin. Tule mukaan WPWoofin - Facebook-ryhmään. Ylläpidämme ja päivitämme myös WP-oppaan hyödyllisiä artikkeleita.

Lisää uusi kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *