Yleensä on hyvä kertoa blogikirjoittajasta jotain tietoa, jotta ei kirjota täysin kasvottomasti. Tällä kertaa käymme läpi, miten lisätä blogiartikkelin kirjoittajan tiedot artikkelin loppuun.

Kirjoittajatiedon lisääminen artikkelin loppuun onnistuu Starbox-lisäosalla. Lisäosan asennuksen ja aktivoinnin jälkeen sen yleiset asetukset löytyvät kohdasta Asetukset > Starbox.

Oletuksena kirjoittajan tiedot näytetään artikkeleissa. Kirjoittajan tiedot voi tarvittessa myös näyttää sivuilla artikkeleiden lisäksi.

yleiset-asetukset

Tietojen näyttämistä varten on valittavissa useita teemoja. Voit siis valita itsellesi mieluisimman teeman useasta eri vaihtoehdosta.

Tiedot voi näyttää joko artikkelin alussa tai lopussa. Asetuksissa voi myös ottaa käyttöön starbox-lyhytkoodin, jolla kirjoittajan tiedot voi näyttää ihan missä vain.

Nämä asetukset ovat yleisiä asetuksia. Osan asetuksista voi vielä ylikirjoittaa käyttäjäkohtaisesti.

Käyttäjän asetukset

Lisäosa lisää käyttäjän asetuksiin useita uusia tietokenttiä. Voit valita näytetäänkö kyseisen käyttäjän tietoja ollenkaan artikkelissa. Käyttäjälle voi myös määrittää kuvan, tittelin, yrityksen, yrityksen verkko-osoitteen ja elämänkerrallista tietoa. Käyttäjälle voi myös määrittää kaikkien yleisimpien sosiaalisten medioiden käyttäjätunnukset.

Käyttäjäasetukset

Kirjoittajatiedon sijainnin ja teeman artikkelissa voi määrittää käyttäjäkohtaisesti. Eri käyttäjille voi siis olla käytössä esimerkiksi erilainen teema. Alla vielä esimerkki toimivasta esittelystä. Esittelyssä on kaksi välilehteä. Ensimmäisessä listataan kirjoittajan tiedot ja toisessa näytetään viimeisimmät kirjoitukset.

Kirjoittajatiedot

Kirjoittaja Niko Vittaniemi

Hei, Olen Niko Vittaniemi. Olen WP-oppaan ylläpitäjä, WPWoofin perustaja ja puuhamies täällä valoisassa nörttiluolassa Keminmaassa. Myyntivetoiset WordPress ja WooCommerce sivustot ovat lähellä sydäntäni Jos koet, että voin auttaa sinua, yhteystietoni löydät kotisivuiltani.

Lisää uusi kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *