Tässä osassa käymme läpi seuraavat asiat:

  • Kuinka suodatat sivulistaa?
  • Kuinka järjestät sivulistan?
  • Kuinka haet sivuja?
  • Kuinka pikamuokkaat sivua?
  • Kuinka käytät massatoimintoja?

WordPress-versio: 3.8+


Videon käsikirjoitus

Tervetuloa WordPress-oppaan pariin. Tällä kertaa käymme läpi sivujen listausnäkymän. Näkymään pääsee klikkaamalla Sivujen alta Kaikki sivut.

Oletuksena näkymässä listataan kaikki sivut. Sivuja voi suodattaa monella tapaa. Listauksen yläpuolella on listattuna kaikki eri sivujen tilat, joista sivuja löytyy. Tilaa klikkaamalla näytetään kyseisen tilan kaikki sivut.

Tämän lisäksi sivut voi suodattaa kuukauden mukaan. Valinnan jälkeen tulee painaa Suodata nappia. Sivut voi myös suodattaa kirjoittajan mukaan, kun klikkaa taulukossa halutun kirjoittajan nimeä.

Taulukon tulokset voi myös järjestää otsikon, kommenttien määrän tai päivämäärän mukaan, kun klikkaa kyseistä otsikkoa taulukossa.

Sivuja voi myös etsiä vapaasanahaulla.

Näyttöasetuksista voi valita, mitkä sarakkeet taulukossa näytetään. Tulokset sivutetaan automaattisesti jos sivuja on tarpeeksi paljon. Näyttöasetuksista voi myös vaihtaa näytettävien sivujen määrää.

Kun osumme hiirellä sivun otsikko sarakkeeseen, tällöin otsikon alle ilmestyy linkkejä.

Sivun voin siirtää suoraan roskakoriin.

Sivua on myös mahdollista pikamuokata. Pikamuokkaus näkymässä pystyy muokkaamaan lähes kaikkea muuta paitsi itse sivun sisältöä.

Sivua pääsee muokkaamaan normaaliin näkymään klikkaamalla sivun otsikkoa tai Muokkaa linkkiä.

Sivuja on myös mahdollisuus poistaa tai muokata useampia kerralla. Tämä onnistuu kun ruksittaa haluttujen sivujen edessä olevan laatikon ja tämän jälkeen menee Massatoiminnot kohtaan. Kun halutun toiminnon on valinnut pitää vielä klikata Hyväksy.

Muokkauksen tapauksessa aukeaa uusi osio, jossa voi muokata sivujen perusominaisuuksia. Tämä muokkaus koskettaa siis kaikkia valittuja sivuja. Voimme esimerkiksi estää tällä tavoin kaikkien valittujen sivujen kommentoinnin niin, ettei jokaista sivua tarvitse yksitellen käydä muokkaamassa.

Lisää uusi kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *