Tässä osassa käymme läpi seuraavat asiat:

  • Miten julkaise tämä sovelluskirjanmerkki toimii?
  • Kuinka viedä sivuja ja artikkeleita XML-muotoon?
  • Mitä tuontivaihtoehtoja muista palveluista WordPressiin on?

WordPress-versio: 3.8+


Videon käsikirjoitus

Tervetuloa WordPress-oppaan pariin. Tällä kertaa käymme läpi Työkalut osion.

Saatavilla olevat työkalut osiosta löytyy sovelluskirjanmerkki, jonka avulla voi julkaista uuden artikkelin jonkin toisen sivun perusteella.

Jos raahaamme ensin linkin kirjanmerkkeihin ja tämän jälkeen menemme jollekin sivulle, joka näyttää mielenkiintoiselta, voimme painaa kirjanmerkkiä. Tällöin ilmestyy ponnahdusikkuna, johon voi kirjoittaa halutun tekstin ja julkaista sen vaikka heti omalla sivulla.

Tuo-osiossa on listattuna valmiiksi työkaluja, joiden kanssa sisällön voi siirtää jostakin muusta järjestelmästä WordPressiin. Kannattaa huomata, että nämä eivät ole kaikesta huolimatta ainoita tuontityökaluja. Jos siis haluttua työkalua ei löydy tästä, se saattaa silti löytyä lisäosahakemistosta. Kukin työkalu pitää asentaa ennen sen käyttöä.

Vie kohdassa voi WordPress-asennuksen sisällön ladata XML-formaatissa. Viennin yhteydessä voi määrittää viedäänkö kaikki sisältö, tietyt artikkelit tai tietyt sivut. Artikkeleita voi suodattaa kategorian, kirjoittajan, päivämäärän ja tilan mukaan. Sivuja voi taas suodattaa kirjoittajan, päivämäärän ja tilan mukaan.

Lisää uusi kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *