Tässä osassa käymme läpi seuraavat asiat:

  • Kuinka käyttäjät voi järjestää?
  • Kuinka käyttäjiä voi hakea?
  • Kuinka käyttäjän voi poistaa?
  • Kuinka muokata käyttäjää?

WordPress-versio: 3.8+


Videon käsikirjoitus

Tervetuloa WordPress-oppaan pariin. Tällä kertaa käymme läpi käyttäjälistauksen. Käyttäjälistaukseen pääsemme Kaikki käyttäjät kohdasta.

Käyttäjiä voi suodattaa käyttäjäryhmien mukaan. Käyttäjät voi myös listata käyttäjänimen, nimen ja sähköpostiosoitteen perusteella. Käyttäjiä voi myös hakea vapaasanahaulla.

Näyttöasetuksista voi määrittää mitkä sarakkeet taulukossa näytetään. Myös listattavien käyttäjien määrää on mahdollista vaihtaa. Massatoimintojen avulla voi poistaa useita käyttäjiä tai vaihtaa usean käyttäjän käyttäjäroolia.

Käyttäjän poiston yhteydessä järjestelmä kysyy, poistetaan kyseisten käyttäjien kaikki artikkelit vai siirretäänkö ne jollekin toiselle käyttäjälle.

Käyttäjää pääsee muokkaamaan kun klikkaa käyttäjänimeä tai Muokkaa linkkiä.

Muokkausnäkymässä on hieman enemmän kenttiä kuin käyttäjän luonnin yhteydessä.

Graafisen muokkaimen voi ottaa pois päältä käyttäjäkohtaisesti. Ylläpidon ulkoasua voi myös hieman räätälöidä vaihtamalla väriteemaa. Kommenttien hallintaa varten voi ottaa käyttöön pikanäppäimet. Työkalupalkin voi myös piilottaa julkiselta puolelta, vaikka käyttäjä olisin sisäänkirjautuneena.

Nimi ja yhteystiedot kohtaan voi täydentää oheisia tietoja tarpeen mukaan. Tietoja käyttäjästä kohtaan voi lisätä kuvauksen käyttäjästä. Monet teemat näyttävät tämän tekstin käyttäjän arkistosivulla. Viimeiseksi voi vielä määrittää uuden salasanan.

Käyttäjät kohdan alla olevasta Omat tietosi linkistä pääsee suoraan muokkaamaan omaa profiilia.

Lisää uusi kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *