Joskus saattaa tulla tilanteita, jolloin artikkelin tai sivun sisällön haluaisi kopioida kirjoitettavan sisällön pohjaksi. Tällaista toiminnallisuutta WordPressistä ei suoraan löydy. Tällä kertaa käymme läpi, miten Duplicate Post -lisäosalla artikkeleja ja sivuja voi kopioida napin painalluksella.

Duplicate Post

Kun Duplicate Postin asentaa ja aktivoi, asetukset-osion alle ilmestyy uusi Duplicate Post kohta.

Duplicate Post - Navigaation löytäminen

Näissä asetuksissa voi säätää, mitä tietoa kopioinnin yhteydessä kopioidaan. Oletusasetukset ovat yleensä ihan hyvät, mutta niitä voi vaihtaa jos itse niin haluaa.

Artikkelin tai sivun kopiointi onnistuu listaussivulla tai kyseisen artikkelin/sivun muokkausnäkymässä. Listaussivulle on ilmestynyt uudet Clone ja New Draft vaihtoehdot. Näitä painamalla kopiointi onnistuu napin painalluksella. Clone vain kopioi artikkelin tai sivun. New draft kopioi sisällön ja siirtää käyttäjän muokkaustilaan.

Sivun tai artikkelin kopioiminen artikkelit näkymässä.

Myös muokkaustilasta löytyy Copy to a new draft linkki.

Muokkaustilassa oleva sivun kopiointi näppäin.

Kirjoittaja Niko Vittaniemi

Hei, Olen Niko Vittaniemi. Olen WP-oppaan ylläpitäjä, WPWoofin perustaja ja puuhamies täällä valoisassa nörttiluolassa Keminmaassa. Myyntivetoiset WordPress ja WooCommerce sivustot ovat lähellä sydäntäni Jos koet, että voin auttaa sinua, yhteystietoni löydät kotisivuiltani.

Lisää uusi kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *