Jos pidät WordPressillä blogia, luultavasti käytät myös kategorioita ja avainsanoja. Kun blogisi kehittyy ajan saatossa saatat joskus huomata, että haluaisit muuttaa kategorioita tai avainsanoja. Tämän myötä luultavasti myös sisältöä pitää siirtää kategorioista ja avainsanoista toisiin. Tällä kertaa katsomme, miten voit kerralla siirtää yhden kategorian tai avainsanan kaikki artikkelit johonkin toiseen kategoriaan tai avainsanaan.

Siirtäminen

Siirtäminen onnistuu Bulk Move -lisäosalla. Lisäosan asennuksen ja aktivoinnin jälkeen Työkalut osiosta löytyy siirtotyökalu (Bulk Move).

Työkalun käyttö on hyvin yksinkertaista. Voit valita mistä kategoriasta kaikki artikkelit siirretään ja mihin kategoriaan ne siirretään.

bulk-move-kategoria

Vastaava työkalu löytyy avainsanoille.

WP-opas suosittelee:

Hidasteleeko sivusto? Zoner auttaa: Nopeat dedikoidut palvelimet juurikin WordPressille. Oli tarve sinulla sitten WooCommercelle tai kotisivuille. Zoner on yksi suomen parhaimpia ja nopeimpia. Asiakaspalvelu on saatavilla suomeksi ja asiakapalvelua myös viikonloppuna! (Harvinaista)

bulk-move-avainsana

On myös suositeltavaa tehdä uudelleenohjaukset vanhoista osoitteista uusiin, jos muokkaat kategorioiden tai avainsanojen osoitteita.

Kirjoittaja Timo Leiniö

Olen WP-oppaan perustaja ja päätoimittaja. Työskentelen päivittäin erilaisten verkkosovelluksiin liittyvien haasteiden parissa Sofokuksella. Vapaa-ajalla minut löytää todennäköisesti kalastamasta tai pelaamasta biljardia.

Lisää uusi kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *