Jos pidät WordPressillä blogia, luultavasti käytät myös kategorioita ja avainsanoja. Kun blogisi kehittyy ajan saatossa saatat joskus huomata, että haluaisit muuttaa kategorioita tai avainsanoja. Tämän myötä luultavasti myös sisältöä pitää siirtää kategorioista ja avainsanoista toisiin. Tällä kertaa katsomme, miten voit kerralla siirtää yhden kategorian tai avainsanan kaikki artikkelit johonkin toiseen kategoriaan tai avainsanaan.

Siirtäminen

Siirtäminen onnistuu Bulk Move -lisäosalla. Lisäosan asennuksen ja aktivoinnin jälkeen Työkalut osiosta löytyy siirtotyökalu (Bulk Move).

Työkalun käyttö on hyvin yksinkertaista. Voit valita mistä kategoriasta kaikki artikkelit siirretään ja mihin kategoriaan ne siirretään.

bulk-move-kategoria

Vastaava työkalu löytyy avainsanoille.

bulk-move-avainsana

On myös suositeltavaa tehdä uudelleenohjaukset vanhoista osoitteista uusiin, jos muokkaat kategorioiden tai avainsanojen osoitteita.

Kirjoittaja Niko Vittaniemi

Hei, Olen Niko Vittaniemi. Olen WP-oppaan ylläpitäjä, WPWoofin perustaja ja puuhamies täällä valoisassa nörttiluolassa Keminmaassa. Myyntivetoiset WordPress ja WooCommerce sivustot ovat lähellä sydäntäni Jos koet, että voin auttaa sinua, yhteystietoni löydät kotisivuiltani.

Lisää uusi kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *