WordPress mahdollistaa kategoria- ja avainasana-arkistosivujen osoitteen muutoksen asetuksien osoiterakenne-sivulla. Kirjoittaja-arkiston osoitetta ei kuitenkaan oletuksena pysty samasta paikasta muuttamaan. Kirjoittaja-arkiston osoite on oletuksena muotoa /author/[käyttäjätunnus]. Osoite voisi siis olla käyttäjäystävällisempi, jos sivuston kieli on jokin muu kuin Englanti. Tällä kertaa käymme läpi, miten kirjoittaja-arkiston osoitteen voi vaihtaa.

SF Author Url Control

Kirjoittaja-arkiston osoitteen vaihto onnistuu helposti SF Author Url Control -lisäosalla. Lisäosan asennuksen ja aktivoinnin jälkeen asetuksien osoiterakenne-sivulle ilmestyy uusi kohta, johon voi kirjoittaa korvaavan osoitteen.

kirjoittaja-osoitteen-muutos

Tallennuksen jälkeen kirjoittajien artikkelisivut toimivat uudessa osoitteessa.

Jos muutat olemassaolevan sivuston asetuksia, tällöin vanhat osoitteet kannattaa ehdottomasti ohjata uusiin vastaaviin, jotta hakukonenäkyvyys pysyy ennallaan.

Kirjoittaja Niko Vittaniemi

Hei, Olen Niko Vittaniemi. Olen WP-oppaan ylläpitäjä, WPWoofin perustaja ja puuhamies täällä valoisassa nörttiluolassa Keminmaassa. Myyntivetoiset WordPress ja WooCommerce sivustot ovat lähellä sydäntäni Jos koet, että voin auttaa sinua, yhteystietoni löydät kotisivuiltani.

Lisää uusi kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *