Oletko joskus julkaissut artikkelin tai sivun kun se on ollut vielä keskeneräinen? Minä ainakin olen. Sisällön julkaisunappi on niin hyvin esillä muokkaussivulla, että sen painaminen vahingossa on täysin mahdollista. Tällä kertaa käymme läpi, miten estää vahingossa julkaisu.

Miksi sitten julkaisua pitäisi tahallaan ”vaikeuttaa”? Eihän se nyt niin hirveä asia ole, jos jotain julkaisee vahingossa? Sisällönhän voi saman tien muuttaa julkaisemattomaksi. Tämä on toki totta, mutta monilla sivuilla julkaisuun saattaa liittyä automatisoituja tehtäviä.

Uudesta julkaisusta saattaa lähteä esimerkiksi automaattisesti sähköposti-ilmoitus sähköpostilistalle. Tätä ei voi perua, jos viesti lähetetään välittömästi, kun sisältö muuttuu julkaisemattomasta julkaistuun tilaan.

Sisällöstä saattaa myös lähteä ilmoitukset automaattisesti eri sosiaalisen median kanaviin. Väärän tiedon poistaminen niistä aiheuttaa täysin turhaa työtä.

Tässä kohtaa apuun rientää Confirm Publishing Actions -lisäosa. Lisäosa alkaa toimia heti asennuksen jälkeen. Lisäosa lisää julkaisunappiin varmistuksen, johon käyttäjän pitää vielä vastata, jotta sisältö varmasti julkaistaan.

confirm-publish

Kirjoittaja WP-opas ja WPWoofi yhteisö

Me ollaan Suomen suurin WordPressiin ja WooCommerceen erikoistunut Facebook-ryhmä joka käyttää WordPressiä ja WooCommercea bisnekseen päivittäin. Tule mukaan WPWoofin - Facebook-ryhmään. Ylläpidämme ja päivitämme myös WP-oppaan hyödyllisiä artikkeleita.

Keskustele ja kysy

Lisää uusi kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *