WP-Oppaan videosarja tarjoaa ohjeet WordPressin perustoiminnallisuuksista. Tällä kertaa käymme läpi, miten saat WP-Oppaan videot suoraan osaksi WordPress-asennuksen ylläpitoa. Voit siis lisätä ohjeet helposti omalle sivustollesi tai vaikkapa kaikille asiakkaasi sivustoille. Täten ohjevideot voi katsoa suoraan ylläpidosta. 

WP Help

Ohjevideoiden lisäys on lähes pelottavan helppoa, kun käytämme WP Help -lisäosaa. Lisäosan asennuksen ja aktivoinnin jälkeen ylläpitoon ilmestyy kohta Publishing Help.

wp-help

Lisäosan avulla pystyy helposti luomaan omia ohjetekstejä, mutta tällä kertaa emme tee edes sen vertaa. Saat WP-Oppaan videot automaattisesti tuotua kun painat Publish Help osiossa Settings kohtaa ja syötät Sync Pull kohtaan osoitteen https://wpopas.fi/?wp-help-key=19719b5822d3d4c61c3f80a267088c9a.

wp-help-sync

Tämän jälkeen kun vielä tallentaa asetukset, kaikki WP-Oppaan ohjevideot ilmestyvät ylläpitoon.

wp-help-video

Sisältö tulee siis kaikki WP-Oppaan palvelimelta, eikä sinun tarvitse ylläpitää itse ohjetta, sillä minä pidän sen ajan tasalla. WP Help synkkaa annetun osoitteen kerran päivässä. Täten ohje pysyy automaattisesti ajan tasalla.

Kiitokset tästä vinkistä Innovitalen Niko Vittaniemelle.

Kirjoittaja Niko Vittaniemi

Hei, Olen Niko Vittaniemi. Olen WP-oppaan ylläpitäjä, WPWoofin perustaja ja puuhamies täällä valoisassa nörttiluolassa Keminmaassa. Myyntivetoiset WordPress ja WooCommerce sivustot ovat lähellä sydäntäni Jos koet, että voin auttaa sinua, yhteystietoni löydät kotisivuiltani.

Keskustele ja kysy

  • samikeijonen sanoo:

    Wp Help on kyllä kätevä lisäosa. Mutta mitä muutakaan Mark Jaquith:lta voi odottaa.

Lisää uusi kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *