WordPressin uusi versio 3.8 toi mukanaan muuttuneen ylläpidon. Ylläpidon ulkoasu muuttui käytännössä kokonaan. Joidenkin mielestä päivitys oli erittäin tervetullut, toisten mielestä taas ei. Tällä kertaa käymme läpi, miten ottaa käyttöön lisää väriteemoja uuteen ylläpitoon. Tämän lisäksi kerron, miten myös vanhan ilmeen saa halutessaan takaisin.

Uuden ulkoasun mukana tuli kahdeksan värivaihtoehtoa. Värin voi vaihtaa käyttäjän profiiliasetuksista.

oletus-variteemat-yllapidossa

Lisää värivaihtoehtoja

Jos mukana tulevat värivaihtoehdot eivät riitä voit kokeilla Admin Color Schemes -lisäosaa. Lisäosan asennuksen ja aktivoinnin jälkeen värimaailmoja löytyy yhteensä 16.

lisaa-varivaihtoehtoja

Jos tämäkään ei vielä riitä, voit kokeilla Admin Color Schemer -lisäosaa. Tällä lisäosalla voit säätää ylläpidon värit itse. Vaihdettavia kohtia on yli 30 kappaletta. Kun lisäosan on asentanut ja aktivoinut, värejä voi säätää kohdassa Työkalut > Admin Colors.

lisaa-varivaihtoehtoja-custom-vaihtoehdot

Kun muutokset on tehnyt, ne voi ottaa käyttöön. Jos haluaa palata takaisin johonkin valmiiseen väriteemaan, sen voi käydä normaalisti vaihtamassa oman profiilin asetuksissa.

lisaa-varivaihtoehtoja-custom

Vanhan teeman palautus

Jos et pidä uudesta teemasta ja haluat ylläpidon käyttävän vanhaa teemaa, tällöin voit asentaa WP-Admin Classic -lisäosan. Riittää kun lisäosan asentaa ja aktivoi niin vanha teema tulee saman tien käyttöön.

vanha-yllapidon-teema

Kirjoittaja Niko Vittaniemi

Hei, Olen Niko Vittaniemi. Olen WP-oppaan ylläpitäjä, WPWoofin perustaja ja puuhamies täällä valoisassa nörttiluolassa Keminmaassa. Myyntivetoiset WordPress ja WooCommerce sivustot ovat lähellä sydäntäni Jos koet, että voin auttaa sinua, yhteystietoni löydät kotisivuiltani.

Lisää uusi kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *